Columbia La Julia

Origine: Columbia

Regiune: Antioquia

Fermă: Jesús María Posada Posada

Varietate: Castillo, Colombia

Altitudine: 1650-1700 m

Metodă de procesare: Spălată

Cupping notes: mandarine, ciocolată, juicy

 

Ferma La Julia este situată în frumoasa regiune Jardin din Antioquia și este deținută de Jesús

Maria Posada Posada și soția sa Olga del Socorro Restrepo. Ei au cumpărat ferma în urmă cu 15 ani, după ce au lucrat acolo ca angajați. Ferma era deja numită La Julia după proprietarul anterior și au decis să păstreze denumirea, deoarece și mama Olgăi poartă numele Julia. Jesus și Olga locuiesc la fermă, împreună cu cei doi copii ai lor, școlari.

Recoltarea se face împreună cu culegătorii locali, iar Jesús controlează îndeaproape selecția cireșelor perfect coapte. După decorticarea boabelor, acestea sunt puse în tancuri pentru fermentare uscată și sunt întoarse de trei ori pe parcursul procesului. Apoi cafeaua este pusă în uscătoare timp de 10-14 zile.

Metoda de procesare asigură boabe de o înaltă calitate, cu arome de mandarine și ciocolată.

Poți cumpăra această cafea de aici.