O să fiți surprinși, dar povestea prăjitoriei de cafea Olivo nu-și are rădăcinile în cafeneaua Olivo, ci undeva cu mulți ani înainte de apariția cafenelei care-i poartă numele. Prăjitoria de cafea Olivo începe să activeze în același timp cu primele boabe prăjite pentru Marty Restaurants, într-un moment în care ne propusesem să mergem într-o altă direcție legată de boabele de cafea care ne trec prin mână și cafeaua în sine. Marty devenea în acel moment primul client al prăjitoriei.

Povestea a fost continuată de apariția unor oameni pasionați, membri ai echipei Marty, care fie și-au descoperit pasiunea pentru cafea pe parcurs, fie au continuat să se specializeze alături de noi. Aceștia au dus povestea mai departe, au participat la concursuri naționale și internaționale, au învățat de la cei mai buni din lume pe acest segment. Aceeași oameni au propus și au reușit să aducă în cadrul Prăjitoriei de cafea Olivo cele mai celebre tehnologii pentru prăjirea cafelei și pentru prepararea ei.

Numele prăjitoriei se leagă în același timp de cafeneaua Olivo, un loc în care ne propusesem să ducem mai departe această poveste și să ridicăm acele standarde despre care vă vorbeam adineauri. Olivo a devenit, într-un mod natural și de la sine venit, principalul loc de desfacere a cafelei din prăjitorie, dar și locul în care s-a manifestat complet toată această mișcare a cafelei în Cluj.
În tot acest context, Prăjitoria de cafea Olivo a fost ca un cărbune ce a alimentat motorul, oferind consultanță și informații de specialitate, atât pentru cafeneaua Olivo și Restaurantele Marty, cât și pentru numeroși alți clienți, persoane fizice sau juridice. Acum vindem cafea și accesorii pentru prepararea cafelei pentru pasionați de cafea, oameni care apreciază și care doresc să cunoască îndeaproape lumea cafelei.