Cosul tau de cumparaturi
Subtotal:
0.00 lei
Produsele din cos
Finalizare comanda

Jurnal de prajitorie

povesti cu si despre cafea

Brazilia Fazenda Patano

by Patricia Padureanu • februarie 28, 2019

Origine: Brazilia Regiune: The Cerrado, Minas Patais Proprietar: Familia Ferrero Varietate: Yellow Bourbon Altitudine: 1150 m Metodă de procesare: Pulped Natural Cupping notes: cireșe, portocale, ciocolată cu lapte Fazenda Pântano este situat în Cerrado, aproape de orașul Patos de Minas, la o altitudine de 1.150 de metri și acoperă o suprafață totală de 550 de […]


Brazilia Serra Azul

by Patricia Padureanu • februarie 28, 2019

Origine: Brazilia Regiune: Poços de Caldas, Serra Gerais Proprietar: Sebastiao Ovidio Varietate: Catuai, Catucai, Mundo Novo Altitudine: 1100-1200 m Metodă de procesare: Natural Cupping notes: portocale, mango, zahar brun Situat în terroirul vulcanic unic al orașului Poços de Caldas, complexul Serra Azul se află la altitudini cuprinse între 1100 – 1200 de metri. Ferma se […]


Rwanda Gitwe Natural

by Patricia Padureanu • februarie 28, 2019

Origine: Rwanda Regiune: Southern Rwanda, Nyamasheke District Proprietar: Multipli producători Varietate: Red Bourbon Altitudine: 1800 Metodă de procesare: Natural Cupping notes: căpșuni, frișcă, ciocolată Rwanda este binecuvântată cu condiții ideale de creștere a cafelei, care includ altitudine mare, precipitații regulate, soluri vulcanice cu o structură organică bună și o abundență de Bourbon. Cea mai mare […]


Guatemala El Rincon 2018

by Patricia Padureanu • februarie 28, 2019

Origine: Guatemala Regiune: La Libertad, Huehuetenango Proprietar: Yolanda Galindo de Molina Varietate: Caturra, Bourbon Altitudine: 1500-1700 m Metodă de procesare: Washed Cupping notes: măr verde, pară coaptă, stafide El Rincon este o fermă de 25 de hectare situată în colțul unei văi de dealuri de calcar, protejată de vânturile calde, uscate și fluctuațiile climatice. Clima […]