fbpx
Livrare in 48h. Taxa de livrare este de 15 lei. Comanda minima pentru livrare gratuită este de 150 lei
Cosul tau de cumparaturi
Subtotal:
0.00 lei
Produsele din cos
Finalizare comanda

Jurnal de prajitorie

povesti cu si despre cafea

Regulament #OLIVOPODS

by Nicolae • decembrie 4, 2020

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI 1.1. Organizatorul prezentului concurs este societatea M ROASTERY SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, jud. Cluj, str. Piata 1 Mai, nr. 4-5, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J12/1278/2013, CUI: RO31536093, reprezentata prin D-ul Marius Nica in calitate de Administrator, si numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”. 1.2. […]


Un nou sezon de Barista Institute. Înscrie-te la curs!

by admin • februarie 28, 2020

Poate ai aflat deja despre Barista Insitute, locul unde pasionații de cafea – și nu numai – se întâlnesc pentru a afla mai multe despre licoarea aceasta minunată. Fie că e vorba despre latte art, cum să deguști cafeaua ca un profesionist, noțiuni de bază despre prăjirea cafelei sau tehnică espresso, Barista Institute este locul de pornire pentru […]


Ethiopia Nanno Challa

by Catalin Ceica • decembrie 21, 2019

Origine: Ethiopia Regiune: Agaro, Jimma, Ethiopia de Vest Fermă: Nanno Challa Varietate: Heirloom Altitudine: 2040 m Metodă de procesare: Spălată Cupping notes: fructe de pădure, lime, miere și ciocolată neagră Cooperativa Nano Challa a fost înființată în 2004 de către primii 25 de fermieri din orașul Agarp din zona Jimma, Oromia, Ethiopia de Vest. Membrii […]


Brazilia Fazenda Zaroca

by Catalin Ceica • decembrie 20, 2019

Origine: Brazilia Regiune: Tres Pontas, Sul de Minas Fermă: Fazenda Zaroca Varietate: Yellow Bourbon Altitudine: 1150 m Metodă de procesare: Naturală Cupping notes: măr verde, ciocolată cu lapte și caramel Situat în nord-vestul departamentului Caldas, orașul Salaminas se află la 1775 m altitudine și este cunoscut sub numele de „Orașul luminii”, pentru că a dat […]