Cosul tau de cumparaturi
Subtotal:
0.00 lei
Produsele din cos
Finalizare comanda

Jurnal de prajitorie

povesti cu si despre cafea

Regulament campanie: Ce înseamnă cafeaua pentru tine? Participă la concurs și câștigă un abonament de cafea!

by Patricia Padureanu • iulie 1, 2019

În cel mai nou număr al ziarului The Daily Cup, am lansat un nou concurs creativ pentru tine. Răsfoiește-l până la ultima pagină și descoperă un chenar dedicat imaginației. Dă frâu liber emoțiilor și arată-ne printr-un desen, o poezie, cuvinte alese sau orice te inspiră, cât de mult iubești cafeaua și ce înseamnă ea pentru […]


El Salvador, El Cipres Macerated series

by Patricia Padureanu • mai 27, 2019

Origine: El Salvador Regiune: BÁLSAMO-QUEZALTEPEC, SAN SALVADOR DEPARTMENT Fermă: El Cipres Varietate: Bourbon Altitudine: 1070-1800 m Metodă de procesare: Natural, macerată Cupping notes: prune coapte, cireșe, aciditate de vin alb, ciocolată neagră Ferma El Cipres este situată pe versanții de nord ai vulcanului Picacho din regiunea de cafea Bálsamo-Quezaltepec, în municipiul Nejapa, Departamentul San Salvador. […]


Guatemala, La Bolsa lots 2018

by Patricia Padureanu • mai 27, 2019

Origine: Guatemala Regiune: La Libertad, Huehuetenango Fermă: La Bolsa Proprietar: Maria & Renardo Vides Varietate: San Ramon Altitudine: 1500 – 1700 m Metodă de procesare: washed Cupping notes: căpșune, ciocolată cu lapte, aciditate ridicată, corp onctuos Finca La Bolsa a fost cumpărată de Jorge Vides, un profesionist medical distins, în 1958. Înainte de aceasta, terenul […]


Ethiopia Mustefa Abakeno – Outgrowers

by Patricia Padureanu • mai 27, 2019

Origine: Etiopia Regiune: Agaro, Jimma, Western Ethiopia Fermă: Mustefa Abakeno Varietate: Heirloom Altitudine: 2040 m Metodă de procesare: spălată Cupping notes: citrice, magnolie, mandarine, dulceață ridicată, corp untos Mustefa Abakeno este un mic fermier care deține 18 hectare de teren aproape de Agaro, în zona Jimma din Etiopia de Vest. Ferma și moara sunt localizate […]