Cosul tau de cumparaturi
Subtotal:
0.00 lei
Produsele din cos
Finalizare comanda

Jurnal de prajitorie

povesti cu si despre cafea

Ethiopia, Limu Kossa, sparkling water decaf

by Mihai • februarie 5, 2019

Origine: Etiopia Regiune: Limu Kossa, Oromia, South Western Highlands Proprietar: Gidey Berhe Retta Varietate: Heirloom Altitudine: 1840-2130 m Metodă de procesare: Spălată (organică) Cupping notes: citrice, alune, echilibrată și dulce Gidey Berhe cultivă cafea în vestul Etiopiei, în Limu Kossa, la o altitudine între 1840 și 2130 m. Ferma este menținută cu meticulozitate, de la […]


Ethiopia Layo Taraga

by Mihai • februarie 5, 2019

Origine: Etiopia Regiune: Uraga, Guji Zone, Oromia Proprietari: membrii Cooperativei Layo Taraga Varietate: Red Bourbon Altitudine: 1950-2000 m Metodă de procesare: Spălată Cupping notes: citrică, florală, complexă Cooperativa Layo Taraga este situată în cartierul Uraga din Oromia, în zona Guji, una dintre cele mai importante regiuni de creștere a cafelei din Etiopia. Are aproximativ 500 […]


Rwanda Huye Mountain 2018

by Mihai • februarie 5, 2019

Origine: Rwanda Regiune: Huye District, Southern Rwanda Proprietar: David Rubanzangabo Varietate: Red Bourbon Altitudine: 1600-2300 m Metodă de procesare: Natural Cupping notes: smochine, cireșe, ciocolată cu lapte Situat pe versanții Munților Huye, din districtul Huye, Rwanda de Sud, această stație de spălare privată este deținută de David Rubanzangabo. De la înființare, din 2011, stația colectează […]


Vino la Barista Institute să învățăm împreună despre cafea!

by Patricia Padureanu • ianuarie 29, 2019

A sunat clopoțelul. Pregătește latiera, aranjează-ți șorțul și calibrează râșnița. Să înceapă extracția! Lansăm în premieră Barista Institute: un punct de întâlnire pentru pasionații de cafea. Fie că te gândești la o schimbare în carieră, vrei să faci un cadou iubitorului de cafea din viața ta sau pur și simplu îți dorești să afli mai […]