Jurnal de prajitorie
povesti cu si despre cafea
ECO-MANIFEST Nu multă lume știe, dar anul 2018 a marcat o aniversare oarecum infamă: 30 de ani de la nașterea paharului de carton, de unică folosință. În aceste trei decenii, estimăm că peste 3 trilioane dintre ele au sfârșit în gropile de gunoi. În caz că vă întrebați, cifrele arată cam așa: 3.000.000.000.000. Durata medie […]
Câștigă un Abonament de Cafea Coffee Rookie, în valoare de 272 lei, ce conține 2 pungi de cafea de 250 g/lună, timp de 4 luni.
În cel mai nou număr al ziarului The Daily Cup, am lansat un nou concurs creativ pentru tine. Răsfoiește-l până la ultima pagină și descoperă un chenar dedicat imaginației. Dă frâu liber emoțiilor și arată-ne printr-un desen, o poezie, cuvinte alese sau orice te inspiră, cât de mult iubești cafeaua și ce înseamnă ea pentru […]
Origine: El Salvador Regiune: BÁLSAMO-QUEZALTEPEC, SAN SALVADOR DEPARTMENT Fermă: El Cipres Varietate: Bourbon Altitudine: 1070-1800 m Metodă de procesare: Natural, macerată Cupping notes: prune coapte, cireșe, aciditate de vin alb, ciocolată neagră Ferma El Cipres este situată pe versanții de nord ai vulcanului Picacho din regiunea de cafea Bálsamo-Quezaltepec, în municipiul Nejapa, Departamentul San Salvador. […]