Cosul tau de cumparaturi
Subtotal:
0.00 lei
Produsele din cos
Finalizare comanda

Jurnal de prajitorie

povesti cu si despre cafea

Cum preparăm o cafea Chemex?

by Teodora Harmath • martie 11, 2015

Ne-am propus să aducem puțină lumină asupra cafelelor pregătite printr-o metodă simplă: pour over. Ne vom concentra atenția asupra Chemexului, mult mai la îndemâna celor care vor să obțină o cafea bună într-un timp relativ scurt, fără bătăi prea mari de cap, printr-un control mai riguros al infuziei. Procedura este simplă, dar pentru rezultate optime […]


Despre Audrey Hepburn și scalpări

by Teodora Harmath • februarie 27, 2015

E destul de inutil sã încep cu o descriere a importanței cafelei în viețile noastre având în vedere cã citiți un ziar despre cafea într-o cafenea care folosește cafeaua de la propria prãjitorie de boabe de cafea. Iar dacã pot folosi o variație a cuvântului cafea de cinci ori într-o propoziție (iar aceasta sã fie […]


Your love means everything to someone!

by Teodora Harmath • februarie 13, 2015

Iubirea: ne înconjoară și o simțim cu toată ființa. Ne face mai buni și ne arată o versiune îmbunătățită a noastră. De fapt toate lucrurile minunate se fac cu și din iubire, de aceea OLIVO îți oferă șansa să îți exprimi dragostea față de persoana iubită și să ajuți o inimă inocentă. Intră în chișcul OLIVO, […]


Cum e să bei cea mai rară cafea din lume într-o dimineață de duminică la Cluj?

by admin • decembrie 3, 2014

30 noiembrie. Ultima dimineață de toamnă din acest an, putea fi la fel de bine confundată cu o zi de iarnă veritabilă. Genul acela de zi în care, înfofolit într-un halat flaușat, de uiți pe geam și vezi crengile copacului din fața blocului pline de chiciură și te gândești: „n-aș ieși din casă pentru nimica-n […]